Ηλεκτρικά Καροτσάκια & Σκούτερ Προσαρμοσμένα Για Α.Μ.Ε.Α.

Πριν από μερικά χρόνια, η κόρη μου, 17 ετών πανεπιστημιακός πανεπιστήμιο, παραλύθηκε από τη μέση ως αποτέλεσμα πτώσης. Ήταν αποφασισμένη να συνεχίσει με το κολέγιο και χρειάστηκε έναν τρόπο να περάσει γύρω από την πανεπιστημιούπολη. Ευτυχώς ένα σκούτερ ηλεκτρικής κινητικότητας την παρέσχε με την ελευθερία και την κινητικότητα που χρειαζόταν κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου στη ζωή της.

Χωρίς τη βοήθεια του σκούτερ ηλεκτρικής κινητικότητας, η κόρη μου θα έπρεπε να εγκαταλείψει το κολέγιο και να επιστρέψει στο σπίτι μέχρι να μπορέσει να αναρρώσει και εκείνη τη στιγμή κανείς δεν ήξερε αν θα ανακτούσε ποτέ την ικανότητά της να περπατήσει ξανά. Χάρη στον Θεό, επέστρεψε την ικανότητά της να περπατήσει πολύ σύντομα, αλλά παρόλα αυτά, το ηλεκτρικό κινούμενο σκούτερ δεν παρέχει μόνο τη σωματική ελευθερία και την κινητικότητα, αλλά και την ψυχολογική ώθηση που χρειαζόταν κατά τη διάρκεια της κρίσης.

Τα ηλεκτρικά αναπηρικά καροτσάκια και τα ηλεκτροκίνητα σκούτερ παρέχουν κινητικότητα σε ηλικιωμένους, σοβαρά άρρωστους και άτομα με ειδικές ανάγκες. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, οι ηλεκτρικές αναπηρικές καρέκλες και τα κινητά σκούτερ βοηθούν τους ανθρώπους, όπως και η κόρη μου, με περιορισμένη κινητικότητα λόγω προβλημάτων υγείας, να ανακτήσουν την ελευθερία και την ανεξαρτησία τους.

“Για το 38% των 54 εκατομμυρίων Αμερικανών με αναπηρίες, οι περιορισμοί και οι περιορισμοί στην κινητικότητα είναι μόνιμοι. Για τα άτομα αυτά χρειάζονται διάφορα βοηθήματα και συσκευές κινητικότητας για να παρέχουν υποστήριξη, κίνηση και πρόσβαση, καθώς και να τους επιτρέψουν να οδηγήσουν δραστήριες και εκπληκτικές ζωές. ”

– Ηνωμένη εγκεφαλική παράλυση της Νέας Υόρκης, http://www.ucpnyc.org (Alexa)

Ηλεκτρικά Αναπηρικά Αμαξίδια Έναντι Ηλεκτρικών Κινητήρων Scooters

Μια ηλεκτρική αναπηρική καρέκλα είναι μια προσωπική συσκευή κινητικότητας που έχει συνήθως έξι τροχούς και οδηγείται χρησιμοποιώντας ένα “joystick”. Μερικές φορές αναφέρεται ως μηχανοκίνητη αναπηρική πολυθρόνα, αναπηρική πολυθρόνα με δύναμη, ή απλά ηλεκτρικές καρέκλες, προσφέρουν γενικά ανώτερη ελιγμών στο σπίτι, ταιριάζουν σχεδόν οπουδήποτε και ενεργοποιούν μια δεκάρα. Μια ηλεκτρική αναπηρική καρέκλα είναι σχεδιασμένη κυρίως για άτομα που χρειάζονται βοήθεια γύρω από εσωτερικούς χώρους.

Η κινητικότητα δύναμης που παρέχεται από ηλεκτρικά αναπηρικά αμαξίδια έχει κάνει μια δραματική διαφορά στις ζωές πολλών ανθρώπων. Η ανάπτυξη νέας τεχνολογίας στον κλάδο επέτρεψε στους πολίτες να αποκτήσουν μικρότερες, πιο ελαφριές και ευέλικτες μηχανοκίνητες αναπηρικές καρέκλες για χρήση εντός του σπιτιού, επιτρέποντας στους ανθρώπους να μετακινούνται σε μικρές θέσεις και να ολοκληρώνουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες χωρίς να έχουν συνδεθεί με κρεβάτι ή αποστέλλονται σε νοσηλευτικά σπίτια.

Τα ιατρικά ηλεκτρικά σκούτερ, από την άλλη πλευρά, είναι προσωπικά ηλεκτρικά σκούτερ που έχουν είτε τρεις είτε τέσσερις τροχούς και οδηγούν πολύ σαν ένα ποδήλατο, χρησιμοποιώντας ένα σύνολο τιμονιού. Τα ηλεκτρικά σκούτερ είναι ιδανικά για δραστηριότητες έξω από το σπίτι, καθώς γλιστρούν ομαλά και εύκολα πάνω σε μια ποικιλία επιφανειών. Υπάρχουν ακόμη και φορητά μηχανοκίνητα σκούτερ που μπορούν να στοιβάζονται στον κορμό του αυτοκινήτου σας για να ακολουθήσουν μαζί σας.

Οι σημερινές ηλεκτρικές αναπηρικές πολυθρόνες και τα ηλεκτρικά σκούτερ κίνησης είναι εύχρηστες, άνετες, ασφαλείς και αξιόπιστες.

Η κινητικότητα είναι μια κρίσιμη πτυχή της καθημερινής ζωής. Όντας κινητό, ενισχύει την ικανότητα ενός ατόμου να μάθει, να αλληλεπιδρά με άλλους, να κερδίζει τα προς το ζην και να συμμετέχει στη ζωή της κοινότητας.

“Η ανάπτυξη της κοινότητας με προβλήματα κινητικότητας αυξάνεται καθώς ο πληθυσμός μεγαλώνει, καθώς οι επιπτώσεις της παχυσαρκίας και άλλων νευρολογικών, ρευματοειδών και σωματικών παθήσεων μειώνουν την κινητικότητα. Επιπλέον, η ζήτηση για αναπηρικές καρέκλες αυξήθηκε λόγω δημογραφικών στοιχείων, τεχνολογικής ανάπτυξης και κατανάλωσης επίγνωση.”

– Εθνική ένωση τραυματισμών νωτιαίου μυελού, http://www.spinalcord.org (Alexa)

Ηλεκτρικοί Αναπηρικοί Καροτσέτες Και Ηλεκτρικοί Κινητήρες

Τα ηλεκτρικά αναπηρικά αμαξίδια και τα ηλεκτρικά σκούτερ κινητικότητας είναι συνήθως διαθέσιμα σε λίγα ή χωρίς κόστος για εσάς, ανάλογα με τα ασφαλιστικά σας προσόντα.

Για την κάλυψη της Medicare, μια γραπτή συνταγή για ένα σκούτερ ή μια αναπηρική καρέκλα δύναμης πρέπει να παραλαμβάνεται από προμηθευτή από ιατρό πρωτοβάθμιας περίθαλψης ή θεραπευτή εντός 30 ημερών από εξέταση πρόσωπο με πρόσωπο.

Για να διαπιστώσετε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για μια ηλεκτρική αναπηρική καρέκλα ή κινητό σκούτερ χαμηλού κόστους ή χωρίς κόστος, επικοινωνήστε με έναν επαγγελματία σύμβουλο κινητικότητας ο οποίος θα συνεργαστεί με τον γιατρό σας για να εντοπίσει τις ανάγκες σας για κινητικότητα, να συντονίσει τα Medicare ή ασφαλιστικά οφέλη και να καθορίσει την καλύτερη λύση κινητικότητας για εσάς.

Μην αφήσετε τις σωματικές βλάβες να σας κρατήσουν κάτω. Αποκτήστε εκ νέου την ελευθερία σας για κινητικότητα και ανεξαρτησία με την ηλεκτρική αναπηρική πολυθρόνα ή το σκούτερ κινητικότητας που σας ταιριάζει.

Εάν σκέφτεστε ένα σκούτερ κινητικότητας, καρέκλα εξουσίας ή αναπηρικό καροτσάκι στο εγγύς μέλλον, φροντίστε να επισκεφθείτε το The Scooter Center ή το The Wheelchair Store για να ανακαλύψετε τις πολλές επιλογές που είναι διαθέσιμες σήμερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *