Σημαντικές Ερωτήσεις Στον Εαυτό Σας Πριν Το Face Lifting

Ένα πρόσωπο ανελκυστήρα είναι μεγάλη χειρουργική επέμβαση και χειρουργική επέμβαση σημαίνει αίμα, χάος, δυσφορία, ράμματα και χρόνο για να ανακάμψει. Ένας ανελκυστήρας προσώπου είναι επίσης πολύ ακριβός.

Υπάρχουν κίνδυνοι που πρέπει να εξετάσετε, ένα είναι το αιμάτωμα όταν το αίμα συλλέγεται κάτω από το δέρμα και πρέπει να αφαιρεθεί χειρουργικά. Η βλάβη στα νεύρα που ελέγχουν τους μύες του προσώπου σας είναι άλλο αν και αυτό είναι λιγότερο κοινό. Ο αργός χρόνος επούλωσης μπορεί επίσης να είναι ένα πρόβλημα, αν και αυτό βρίσκεται κυρίως στους καπνιστές. Ω! και μην ξεχνάτε τους συνήθεις κινδύνους που σχετίζονται με την αναισθησία.

Από την πλευρά συν, οι επιδράσεις ενός ανελκυστήρα προσώπου είναι αρκετά δραματικές. Είναι χωρίς αμφιβολία ο γρηγορότερος και πιο μόνιμος τρόπος να χυθεί το «παλιό» πρόσωπο σας και να ξανακερδίσετε κάποια από την νεανική ομορφιά που γεννήσατε.

Εάν έχετε εξετάσει αυτά τα πράγματα και έχετε αποφασίσει ότι το τελικό αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο, τότε προχωρήστε, αλλά πρώτα παρακαλώ αναρωτηθείτε τις ερωτήσεις σας.

Γιατί θέλω ένα facelift;

Το κάνω αυτό γιατί θα με βοηθήσει να βρω τη δουλειά που πραγματικά θέλω; Αυτός είναι ένας έγκυρος λόγος για να προχωρήσουμε. Δεν πρέπει να πειράζει εκείνοι που προσλαμβάνουν τους ανθρώπους πόσος χρόνος είναι ο αιτών ή τι μοιάζουν, αλλά στον πραγματικό κόσμο γνωρίζουμε ότι αυτά τα πράγματα παίζουν ρόλο. Εάν έχετε μια εργασία που έχει πολλή δημόσια έκθεση, αυτό μπορεί να είναι επίσης ένας καλός λόγος για να προχωρήσετε.

Το κάνω αυτό επειδή θέλω να με πάρει ο συνεργάτης μου;

Κόκκινος συναγερμός! Μην αφήνετε ποτέ σε κανέναν άλλο να σας μιλήσει για να κάνετε ένα facelift. Είναι μια πολύ προσωπική απόφαση και μία μόνο εσείς πρέπει να κάνετε. Ρωτήστε τον εαυτό σας γιατί είσαστε με κάποιον που σας εκτιμά μόνο για την εμφάνισή σας. Τιμηθείτε, είστε περισσότερο από το πρόσωπό σας! Ίσως πρέπει να εργάζεστε στη σχέση σας και να αφήνετε το πρόσωπό σας μόνο!

Είμαι τριάντα πέντε και έχω πολλές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και τα μάγουλά μου, και ο λαιμός μου είναι σκεπασμένος. Ο ανελκυστήρας προσώπου δεν θα βοηθήσει στην κατάσταση αυτή. Είστε καλύτερο να εξερευνήσετε τη λεωφόρο του laser resurfacing ή ακόμα και χημικών φλούδες, θα απογυμνώσει το παλιό στρώμα του δέρματος και θα αποκαλύψει μια ομαλότερη νεότερη εμφάνιση.

https://www.youtube.com/watch?v=Ks-rWr3TNSc

Ακούγεται σαν να έχετε πολύ ζημιά από τον ήλιο, να εκπαιδεύεστε για τη χρήση του sunblock! Το πιο σημαντικό καλλυντικό του καθενός.

 Ίσως ένα facelift θα με βοηθήσει να νιώθω καλύτερα;

Μπορεί για λίγο, αλλά ακούγεται σαν να έχετε πρόβλημα αυτοεκτίμησης. Μάθετε να αγαπάς τον τρόπο με τον οποίο είσαι πρώτος. Στη συνέχεια, αν εξακολουθείτε να αισθάνεστε ότι μια ανανέωση θα δώσει ώθηση στο ηθικό σας, προχωρήστε.

Είμαι στις αρχές της δεκαετίας του πενήντα και παρατηρώ ότι το πρόσωπό μου αρχίζει να πέφτει πολύ άσχημα. Μπορώ να αντέξω τη χειρουργική επέμβαση και να πιστέψω ότι θα μπορούσα να το κάνω μόνος μου. Μια καλή ιδέα, το έχετε σκεφτεί και αποφάσισε κάτι που δεν θέλετε κάτι που χρειάζεστε.

Βρείτε έναν επαγγελματία χειρούργο στην περιοχή σας και ακολουθήστε όλες τις συμβουλές του σχετικά με το πώς να προετοιμαστείτε για το πρόσωπο σας. Μην ξεχνάτε να αναφέρετε οποιοδήποτε φάρμακο παίρνετε και εάν είστε καπνιστής, σταματήστε δύο εβδομάδες πριν από την προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση. Θα επιταχύνει το χρόνο ανάκτησης. Καλή τύχη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *