Συμβουλές Προστασίας Από Τον Ήλιο Για Ασφαλές Μαύρισμα

Αυτή είναι μια κλήση σε όλους. Σώστε το δέρμα σας, τώρα πριν είναι πολύ αργά! Το μαύρισμα σε κάνει να φαίνεται πιο υγιές και πανέμορφο. Αλλά πώς το κάνετε χωρίς κακές συνέπειες;

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα ήθελαν να έχουν χρυσό καφέ δέρμα. Δεν είναι νέο θέαμα όταν οι άνθρωποι πηγαίνουν στην παραλία για να ξαπλώνουν σχεδόν γυμνοί κάτω από τον ήλιο για να έχουν ίσο μαύρισμα. Όμως, δεν είναι τόσο ασφαλές να το κάνουμε αυτό ακριβώς λόγω των εξαιρετικά επιβλαβών ακτίνων UV. Αντί να πάρει μόνο ένα τέλεια χρυσό δέρμα, κάποιος μπορεί να υποστεί μια σοβαρή περίπτωση καρκίνου του δέρματος αργότερα.

Υπάρχουν Πολλές Επιλογές Μαυρίσματος Σήμερα

Πιο σύγχρονοι τρόποι υποβάλλονται σε ιατρική περίθαλψη για να αποκτήσουν μαύρισμα. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικές σύγχρονες τεχνικές που χρησιμοποιούν μηχανές με ακτινοβολία για να μαυρίσουν το δέρμα. Και η ακτινοβολία είναι επίσης κακή για την υγεία.

Ασφαλές Μαύρισμα

Υπάρχουν περισσότερες τεχνικές που θα μπορούσαν να δώσουν στο άτομο ένα τέλειο μαύρισμα. Αλλά τα περισσότερα από αυτά κοστίζουν τόσο πολύ επειδή είναι πολύ εξειδικευμένες τεχνικές και μειώνει (ή ακόμη και εξαλείφει) τη χρήση ακτινοβολίας ή υπεριώδους ακτινοβολίας. Αλλά σε ένα μέσο άτομο που επιθυμεί να έχει ένα χρυσό δέρμα, δεν θα ήταν πολύ πρακτικό να πληρώσει τόσο πολύ για να έχει το επιθυμητό υγιές χρυσό δέρμα.

Υπάρχουν τρόποι για να επιτύχετε ένα τέλειο μαύρισμα χωρίς να εκθέσετε τον εαυτό σας στον ήλιο και να ξοδέψετε τόσα πολλά στις κλινικές του δέρματος. Υπάρχουν έτοιμα προς χρήση προϊόντα που είναι ασφαλή στη χρήση και είναι φθηνά σε σύγκριση με τις υπηρεσίες που προσφέρονται σε κλινικές δέρματος.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για ένα ασφαλές, αντηλιακό και δωρεάν κόστος μαυρίσματος στα σπίτια σας. Θυμηθείτε ότι πριν από την εφαρμογή αυτών των ηλιακών βυρσοδεψών, το σώμα πρέπει πρώτα να καθαριστεί καλά και να απολεπιστεί χρησιμοποιώντας λοφα ή μαλακό πανί για να ξεπλύνετε τη σκόνη και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμη και το μαύρισμα θα επιτευχθεί σίγουρα. 

  • Χρησιμοποιήστε μέτρια ποσότητα στα γόνατα, τους αγκώνες και άλλα μέρη με παχύ, ξηρό δέρμα, καθώς θα φαίνονται πιο σκούρα. 
  • Χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι πινέλο, περίπου δύο έως τρεις ίντσες σε μέγεθος, για την εφαρμογή βυρσοδεψίας στο πίσω μέρος. Κατά την εφαρμογή στο πρόσωπο, αποφύγετε την εξάπλωση μέσα και γύρω από τα μάτια. Μετά την εφαρμογή, πλύνετε αμέσως καλά τα χέρια με σαπούνι και νερό. 
  • Χρησιμοποιήστε μια σφήνα μακιγιάζ όταν εφαρμόζετε στο πίσω μέρος των χεριών σας σε ομαλές ομοιόμορφες κινήσεις, καθώς και στα πόδια σας και ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών. Εφαρμόστε το βυρσοδεψείο χρησιμοποιώντας οριζόντιες και κάθετες πινελιές ή κυκλική κίνηση.

Όταν χρησιμοποιείτε βυρσοδεψείο ψεκασμού, αποφύγετε τον κορεσμό. Αντ ‘αυτού, ψεκάστε και αναμείξτε γρήγορα και σχολαστικά σε ένα μέρος του σώματος και μετά κάντε το ίδιο με το υπόλοιπο σώμα. Αφού βεβαιωθείτε ότι το βυρσοδεψείο εφαρμόζεται ομοιόμορφα, περιμένετε περίπου μία ώρα πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε ενυδατική κρέμα ή ίδρυμα ή πηγαίνετε κολύμπι / μπάνιο. Επίσης, αποφύγετε την επαφή με χαλιά, υφάσματα, ρούχα και έπιπλα. Εάν είναι απαραίτητο και για ένα βαθύτερο μαύρισμα, επαναλάβετε τη διαδικασία.

Μια Πολύ Σημαντική Υπενθύμιση

Μείνετε μακριά από τον ήλιο από τις 10:00 το πρωί έως τις 3:00 το απόγευμα. Αυτό είναι όταν ο ήλιος είναι πιο επιβλαβής. Θυμηθείτε ότι η επιθυμία ενός όμορφου δέρματος δεν είναι απλώς μια πράξη ματαιοδοξίας. Η φροντίδα του δέρματός σας φροντίζει επίσης την υγεία σας. Η προστασία από τον ήλιο είναι το πιο σημαντικό δώρο που θα μπορούσατε να δώσετε στο δέρμα σας. Έχετε ένα όμορφο και ασφαλές μαύρισμα ακριβώς στο σπίτι σας χωρίς να ξοδέψετε τόσο πολύ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *